Cashback actie!

Cashback op onze factuur

De Vier Seizoenen Hoveniersbedrijf heeft voor jou de beste deal!

Met De Vier Seizoenen Hoveniersbedrijf kies je voor een hovenier met zekerheid. Ons bedrijf biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor jouw keuze voor De Vier Seizoenen Hoveniersbedrijf doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur van ons bedrijf. TuinKeur trekt elke maand drie gelukkige winnaars uit de landelijke actie die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!

Genieten van de tuin

Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor jouw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier ben je verzekerd van een goede keuze.

Zekerheden én cashback

Bij de keuze voor een hovenier heb je de behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat je van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.

Vul een recensie in en doe mee!

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar HovenierNederland en vul een recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heb je de mogelijkheid om aan te vinken dat je meedoet aan de CASHBACK-actie. Dat is alles!

Doe mee aan de cashback actie!

Button-Schrijf-recensie-300x64-1

Meer informatie?

De actie loopt van maart t/m oktober 2017. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijk je op www.tuinkeur.nl/acties.