Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is een vak en een vakkundige aanleg voorkomt teleurstellingen achteraf. Hierdoor is het inschakelen van een hovenier op den duur vaak goedkoper dan wanneer men zelf aan de slag gaat.

De Vier Seizoenen hoveniersbedrijf verzorgt de aanleg van uw tuin via een totaal pakket van grondwerk, afvoer vrijgekomen afvalstoffen, de levering van arbeid, bemesting, benodigde machines, materialen en beplanting. Of het nu gaat om het bestraten van oprit of terras, het plaatsen van schutting, pergola of tuinhuisje, de aanleg van het gazon of het inplanten van de borders alles zal gemotiveerd, vakkundig, zorgvuldig en met oog voor detail worden uitgevoerd.

Als de opdracht is gegeven plannen wij in overleg met u, als opdrachtgever, een datum waarop wij zullen beginnen met de werkzaamheden. Eenmaal bezig kunnen wij, afhankelijk van de grootte van uw tuin en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp (de uit te voeren werkzaamheden), in een korte tijd heel wat doen. Uiteraard blijft er altijd ruimte om zelf mee te werken of om zelf voorbereidingen te treffen bijvoorbeeld omdat u het leuk vindt of om eventuele kosten te besparen.

Mocht u ervoor kiezen een deel van de werkzaamheden zelf te willen doen maar enkele moeilijke, minder leuke of lichaamelijk zwaardere delen door ons te laten uitvoeren dan is ook dat uiteraard geen enkel probleem.

Tip!     Als wij klaar zijn, heeft u een mooie tuin, maar sfeer is er nog niet echt. Die komt  pas als bomen en struiken goed zijn gaan groeien. Planten zijn nu eenmaal geen meubelstuk die je ergens neerzet, maar levend materiaal dat eerst moet wennen aan de nieuwe verblijfplaats. Als zij eenmaal groeien, dan krijgt u uw eigen stukje natuur bij huis. Daar kunt u met plezier naar kijken, uw vrije tijd in doorbrengen, kortom, veel plezier aan beleven.