Kosten

De totale kosten van een tuin hangt af van de wensen, de grote van de tuin en de gebruikte materialen. Het hoeft geen betoog dat een terras van natuursteen duurder is dan wanneer er trottoirtegels gebruikt worden en dat een bestrating van kleine keitjes meer arbeidsloon vergt dan het leggen van grote tegels. Ook de gebruikte planten bepalen mede het totale kosten plaatje van uw tuin, die hangt uiteraard samen met het soort planten en het aantal planten per m2, maar ook met de maatvoering van de planten, een forsere boom is namelijk duurder dan een kleinere (spil).

Met De Vier Seizoenen hoveniersbedrijf maakt u vooraf goede afspraken over de kosten van het plan, de aanleg en/of onderhoud van uw tuin.

De opdracht wordt schriftelijk bevestigd. Dat is prettig voor ons, maar ook voor uzelf. U komt dan achteraf niet voor verrassingen te staan maar weet vooraf al welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en voor welke prijs.

Tip!     Naast een vaste prijs afspraak (aangenomen werk) voor de aanleg en/of het onderhoud bestaat er ook de mogelijkheid zowel aanleg- als onderhoudswerkzaamheden op uurloonbasis (vrij- of regiewerk) te laten verrichten (informeer geheel vrijblijvend naar de geldende tarieven).