Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Of het nu gaat om het wekelijks maaien van uw gazon en de borders onkruidvrij houden, de verzorgen van uw tuin als u met vakantie bent of de o zo belangrijke  “grote” najaars- en/of voorjaarsbeurt (incl. bemesting) uw tuinonderhoud kunt u met een gerust en goed gevoel overlaten aan De Vier Seizoenen hoveniersbedrijf.

Het snoeien van bomen en struiken zijn doorgaans lastige klussen maar wij weten precies hoe en wanneer iedere boom of struik gesnoeid moet worden en hebben hiervoor het juiste gereedschap. Tevens verzorgen wij de afvoer van het vrijgekomen snoeiafval  en zien er op toe dat deze op een verantwoorde manier wordt verwerkt. Dit bespaart u een hoop rompslomp.

Vraag De Vier Seizoenen hoveniersbedrijf of hij eenmaal per jaar naar uw tuin komt kijken. Wij kunnen u dan adviseren of er gesnoeid moet worden, of vaste planten gescheurd moeten worden enz. U kunt die werkzaamheden eventueel zelf uitvoeren of het door ons vakkundig laten doen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u geen fouten maakt met uw tuin en kunt u meteen de vakman alle tuinproblemen van de afgelopen periode voorleggen.

De Vier Seizoenen hovenierbedrijf kan natuurlijk ook het hele jaar door uw tuin onderhouden. Lekker makkelijk. U hebt altijd een verzorgde tuin. Dit zal echter niet voor iedereen zijn weggelegd en ook niet iedereen zal dat willen, maar voor de één is het onderhoud van een tuin een uitdaging en voor de ander een belasting. Mocht dat laatste bij u het geval zijn, dan nemen wij u dat werk graag geheel of gedeeltelijk uit handen.

Tip!     Heeft u er wel eens aan gedacht om tijdens uw vakantie De Vier Seizoenen hoveniersbedrijf  in te schakelen voor het tuinonderhoud? Uw huis blijft er “bewoond” uitzien en uw tuin ziet er dan verzorgd uit als u thuiskomt.